123


Algehele informatie

Van Nispen Vastgoed
Van Nispen Vastgoed concentreerd zich met name op de verhuur, verkoop en aankoop van garageboxen in de gemeente Winterswijk.
Onze garageboxen zijn bedoeld voor het stallen van uw vervoermiddel (auto/motor/fiets) of vouwcaravan. Daarnaast zijn de boxen geschikt voor de (schone) opslag van diverse andere spullen waarvoor u thuis geen ruimte heeft.
Onze doelstelling is het opbouwen van een brede portefeuille, zodat wij door heel Winterswijk kunnen voorzien in de behoefte aan kleinschalige opslag – en stallingsruimte voor particulieren en bedrijven.
Aangezien Van Nispen Vastgoed een particulier samenwerkingsverband is hebben wij geen dure overhead. Hierdoor kunt u bij Van Nispen Vastgoed snel en goedkoop een garagebox huren.

Onze Werkwijze
De organisatie van Van Nispen Vastgoed is eenvoudig van opzet, dus zonder onnodige formaliteiten. Wij hechten echter wel waarde aan een voor beide partijen duidelijk opgesteld huurcontract. Hierdoor zijn de rechten en plichten voor de huurder en verhuurder op een correcte wijze vastgelegd. Onder het hoofdstuk verhuur vindt u een voorbeeld van een standaard huurcontract.

 
Van Nispen Vastgoed verhuurt garageboxen in Wintersijk voor stalling van auto en moter.
Wil je een box huren in winterswijk neem contact op met Van Nispen Vastgoed.
0.00 seconds voor deze pagina.
Admin